Segíthetünk?

Ügyfélszolgálat


Tel.: +36 (1) 211 2000
Fax: +36 (1) 464 5288
E-mail: tlt@tlt.hu

Hogyan tudok szerződni?

A megrendelés-szerződéskötés a fenti dokumentum megléte után a következő módokon történhet:

  • Online megrendelés. Weboldalunkon keresztül kiválasztja a kívánt csomagokat, megrendeli a szükséges adatok megadásával. Ügyfélszolgálatunk ellenőrzi az adatokat és a címet, majd kiadja bekötésre. A bekötéskor a megrendelőnek kell a szerződéseket a helyszínen aláírnia.
  • Személyesen az Ügyfélszolgálaton. A hozzájárulás és igazolványokkal felkeresi a területileg illetékes ügyfélszolgálatot, szerződés aláírása után kiadjuk bekötésre a kívánt szolgáltatást.

Hogyan történik a szolgáltatás bekötése?

A szolgáltatásokat  hivatalosan 10 munkanapon belül kötjük be, de gyakorlatilag 3-5 napon belül meg szoktak történni a bekötések a munka mennyiségétől függően.

A szolgáltatás átadása Etherneten, CAT5 aljzaton, vagy UTP kábelen történik. A kapcsolódás típusa PPPoE. Az internet további gépekre történő elosztásához Router szükséges, melyet egyénileg kell beszerezni, de igény esetén felárért cserében cégünk tud biztosítani. Az átadási pont után csatlakoztatott eszközökre sem szervizt, sem támogatást nem vállal cégünk, amely igaz az esetlegesen nálunk, akcióban routerekre is.Abban az esetben, ha egy tőlünk megvásárolt eszköz meghibásodik és garanciális időn belül van, akkor az eszközt ügyfélszolgálati irodánkban tudja leadni javításra.

Hogyan fizethet a szolgáltatásért?

Személyesen ügyfélszolgálatunkon:
1117 Budapest, Budafoki út 70.

Postai úton csekkes befizetéssel

Átutalás: OTP 11722003-20140397

Mi az a QR kód?

A QR-kód (mobilkód) egy kétdimenziós vonalkód, melyet a japán Denso Wave cég fejlesztett ki 1994-ben. Jelentése Quick Response, azaz gyors válasz. A QR-kód (mobilkód) legnagyobb népszerűségnek Japánban örvend, de egyre jobban terjed Amerikában és már Európában is. A QR-kód (mobilkód) hibatűrő képessége és széles adatformátum támogatottsága miatt vált hamar népszerűvé, annyira, hogy 2000 júniusában ISO/IEC 18004 nemzetközi szabvánnyá vált, amelyet azóta többször kiegészítettek. A QR-kód nyílt szabvány, viszont a tulajdonosi jogokat a Denso Wave fenntartja magának, így a QR-kód a Denso Wave hivatalosan regisztrált védjegye.